Szakácsnak lenni teljes elköteleződéssel jár az ételkészítés és a vendégek kiszolgálása iránt. A séf, akárcsak a konyha többi dolgozója, sokszor fél napokon keresztül dolgozik azért, hogy az aznapi menüsor elkészüljön, méghozzá tökéletesen. Munka közben pedig a legkevésbé arra jut idejük, hogy leüljenek, megpihenjenek és kinyújtóztassák elgémberedett lábaikat. Az igénybevétel óriási, ezért van szükség igényes és megbízható munkacipőre a konyhában is. Az Isacco munkacipő és klumpa kiválóan alkalmas arra, hogy a szakácsok egész nap talpon legyenek benne.

Az Isacco munkacipő és klumpa anyaga és kialakítása lehetővé teszi, hogy a láb számára könnyű és kényelmes viselet legyen még akkor is, ha 12-14 órán át kell benne helytállni. Egyszerűen, gyorsan fel- és levehető, nem kell felesleges perceket tölteni az igazgatásával. A lábat stabilan tartja, jól szellőzik, komfortos és nem csúszik, tehát nem jelent kockázatot a csúszós konyhakövön sem.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését, és rendeljen magas színvonalú, méltán népszerű Isacco munkacipőket és klumpákat!