A Birkenstock márka minőségi lábbelijei az utcát is meghódították, népszerűségük töretlen, a városi divat szerves részévé váltak. A jellegzetes formáikról és kialakításukról felismerhető cipők, szandálok és papucsok a láb számára egészséges viseletet biztosítanak. Egyszerre kényelmesek és divatosak.

A Birkenstock a munkaruházat területén is bizonyított, hiszen sok helyen előszeretettel használják cipőit, papucsait. Egy olyan területen, ahol az álló vagy az aktív fizikai munka a meghatározó, alaposan meg kell válogatni, mit viselnek az alkalmazottak lábbeliből is.

A Birkenstock minden terméke kiválóan alkalmas arra, hogy munkaruházatként viseljék. Hosszú távon komfortos viselet, akár egész nap biztosítja a láb számára a kellemes viseletet. Úgy tervezték, hogy megtartsa a lábat, valamint igazodjon annak felépítéséhez. Ennek köszönhetően nem okoz kellemetlen tüneteket tartós viselés után sem.

Amennyiben a Birkenstock papucsokat és cipőket választja alkalmazottai számára, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!