A vendéglátás sokszor igazi kihívás a munkavállalók számára, legyen akár pincér, séf vagy pultos az illető. Hosszú munkaórák, megoldásra váró problémák teszik próbára az ember állóképességét, türelmét és szakmai tudását. Ennek fényében az a legkevesebb, hogy legalább a munkaruhájában jól érezze magát.

Egy komfortos munkaruha aranyat ér, még ha csak egy pólóról is van szó. Nem mindegy, hogy 10-12 órában egy kényelmetlen, szúrós, dörzsölős darabban kell dolgoznia az embernek vagy pedig egy teljesen tökéletes komfortot nyújtó pólót visel, akár az inge alatt.

Amennyiben Ön is a minőségi modellekre esküszik, keressen minket bizalommal, és rendeljen kínálatunkból galléros, V nyakú, kerek nyakú pólókat! Járjon az alkalmazottai kedvében és biztosítson számukra olyan munkaruhát, ami minden szempontból ideális viselet, olyan, amilyet Ön is szívesen hordana.

Különböző méretekben, változatos színekben és minőségi anyagokból készülnek a galléros, V nyakú, kerek nyakú pólók, csak választania kell! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken minden Önt érdeklő információt megtudhat a galléros, V nyakú, kerek nyakú pólókról és egyéb ruházatokról is!