Gépihímzés:

A szitanyomással készült nyomatok idővel megkophatnak, megfakulhatnak. A gépihímzéssel készült embléma viszont évekig megőrzi minőségét és exkluzivitását.
Cégünk, a gépi hímzés területén szerzett több évtizedes tapasztalattal, a legkorszerűbb tervezőprogramokkal készíti el logóit, emblémáit. A pár darabos,– akár egyedi, nevesített – hímzésektől a több százezres, extrém nagy mennyiségekig is rövid határidővel teljesítjük megrendeléseket. Több darabos ajánlatkérés esetén írjon email címünkre, hogy kedvező árakat adhassunk! 🙂

Amennyiben pedig logója átalakításra szorulna vagy akár teljesen új logó tervezés lenne szükséges, úgy cégünk azt is megoldja a www.logotervezés.hu weboldal együttműködésében amely professzionális tervezőgrafikai, logótervezési szolgáltatást biztosít részünkre.

kavaichef@kavaichef.hu

Hímzés:

Digitális transzfernyomás:

Digitális nyomtatással foglalkozó üzletágunk hozta magával a lehetőséget, hogy a textiltranszfer nyomás előnyeit is kihasználhassuk. Kis volumenű, vagy nagyon sok mutációval rendelkező mintáknál, jelentős megtakarítást lehet elérni az irreálisan magas szerszámköltségek helyett.
A színes transzfer nyomatok mellett direkt színek esetében vágott fóliás,valamint speciális, flokkos, fényvisszaverő fóliás, egyéb különleges eljárásokat is alkalmazunk. Természetesen a hagyományos szitanyomás a digitális eljárással akár kombinálható is, így megoldható, hogy csak egy-egy részlet vagy például a pólón lévő szám, rajtszám felhelyezésénél használjuk ezt az eljárást.

Ajánlatkérés esetén írjon email címünkre, hogy kollégáink segíthessenek! 🙂

kavaichef@kavaichef.hu

Szitanyomás:

Ha a hímzésnél költséghatékonyabb megoldást keres, akkor emblémáját készíttesse szitanyomással!

A direkt és transzfer szitanyomás előnyei főként nagy példányszám vagy a gazdaságos és a gyors gyártás igénye esetén emelkednek ki a többi technológiaközül.

Ruha-és textilipari termékek, szabványok, papír, műanyag alapanyagra szép, élénk színű és kontúros nyomat hozható létre szitanyomással.

Direkt szitanyomás esetén a festékrétegeket közvetlenül az alapanyagra, transzfereljárásoknál a festéket egy szilikon alapú ún. transzferpapírra visszük fel és az emblémát egy hő-prés segítségével rögzítjük az anyagon.

kavaichef@kavaichef.hu

Nyakpánt gyártás:

Legnépszerűbb és legtöbbet rendelt termékünk a két oldalon szublimált, csepp karabínerrel szerelt selyemszaténnyakpánt. A szublimációs eljárásnak köszönhetően a nyakpántok teljes felületén– akár mindkét oldalán – ragyogó, élénk színű, egyedi nyomat készíthető.

Ajánlatkérés esetén írjon email címünkre, hogy kollégáink segíthessenek! 🙂

kavaichef@kavaichef.hu