A vendéglátás és az egészségügy két olyan terület, amelyek esetében nemcsak a szolgáltatások színvonalára kell figyelmet fordítani, hanem az alkalmazottak megjelenésére is, ugyanis az elso benyomás szempontjából rendkívül befolyásoló tényező, hogy a létesítményben dolgozók mennyire igényesek ruházatukkal kapcsolatban.

Vállalkozásunk kitűzte céljául, hogy minőségi, ízléses munkaruházatot kínál a vendéglátásban és az egészségügyben dolgozók számára, hiszen az alkalmazottak állandóan érintkeznek az emberekkel, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ruházatban jelennek meg. Az elhanyagolt megjelenés miatt a komplett létesítményt is érheti negatív kritika!

Vendéglátói munkaruházataink nemcsak praktikusak, hanem divatosak is, így nem kell lemondani munkavégzés közben sem a trendről. Kínálatunkban e téren a legnépszerűbb márkát is fellelheti, a Greiff munkaruházatot, amivel garantált az igényes megjelenés!

Az egészségügyi dolgozók a ruházati termékeken kívül munkavédelmi cipőket is vásárolhatnak választékunkból, így biztosíthatják a komfortos munkavégzést.

Válassza a divatot és a minőséget, tekintse meg egészségügyi és vendéglátói munkaruházatunk kínálatát!