A szakmailag magasan képzett és gyakorlott szakemberek is elkezdték valahol: kitanulták a vendéglátóipar, vagy éppen az egészségügy egy-egy szakmáját. Szorgalommal, kitartással, elhivatottsággal és lelkesedéssel bárkiből lehet jó szakember, sikeres séf, cukrász vagy éppen fodrász.

A tanulóévek alatt, a gyakorlat idején a kezdőknek is szükségük van munkaruházatra. A tanuló szetteknek ugyanaz a funkciója, mint a többi munkaruhának, védik a viselőt a foltoktól, sérülésektől, de jelzik is a pozícióját. A tanuló szettek eltérő színekben, mintákban készülhetnek, ezzel is mutatva, hogy viselője még csak tanulja a szakmát. A tanfolyamokon, az oktatási intézményben ezt viselhetik a tanórán, de akkor is praktikus, ha valaki a szakmai gyakorlatát tölti éppen. A tanuló szettek megkülönböztetik a gyakorlaton lévőket a profiktól, akik így a pozíciójuknak és tudásuknak megfelelő feladatokat kapják majd.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és tekintse meg munkaruházatainkat olyan híres márkák tolmácsolásában, mint az Isacco, a Greiff, vagy az Ego Chef!