Aki az egészségügyben vagy vendéglátói területen dolgozik, tudja, hogy az egységes megjelenés nagyon fontos a személyzet számára, hiszen ez különösen imponáló az ügyfeleknek és a vendégeknek, ráadásul bármilyen észrevétel vagy kérdés esetén tudni fogják, hogy kihez kell fordulni. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy ez az egység nemcsak az egyforma egészségügyi, vendéglátói munkaruházattal valósul meg, a kiváló ruházat biztosítása mellett vállaljuk azok emblémázását, hímzését is.

Az emblémázásnak vagy hímzésnek köszönhetően ízléses formában láthatja viszont cége logóját, így eleget tehet a munkahelyi követelményeknek is, hiszen manapság nem egy vállalkozás esetében alapvető feltételnek számít, hogy a személyzet ruházatán megjelenjen valamilyen formában a cég jellegzetes logója.

Amennyiben új egészségügyi, vendéglátói munkaruházatot vásárolna, nézzen körül nálunk, és bízza ránk a logózást is, hiszen időt és energiát spórolhat így! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit!